Oletko sinä uusi P2X Solutions Oy:n Talous- ja rahoitusjohtaja?


Talous- ja rahoitusjohtaja
P2X Solutions on vuonna 2020 perustettu kasvuyritys, jonka visiona ja tavoitteena olla Suomen energiatulevaisuuden edelläkävijöitä päästöttömän hyvinvointiyhteiskunnan rakentajana – tuotamme vihreää vetyä ja jatkojalostamme sen synteettisiksi polttoaineiksi kustannustehokkaasti.

Yrittäjämäinen, innovatiivinen ja positiivinen ilmapiiri ovat yrityksen toiminnalle tunnusomaisia ja tärkeitä asioita. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja kasvattamaan omaa osaamistasi yrityksen kasvaessa. – Haluatko olla mukana muuttamassa maailmaa puhtaammaksi ja vaikuttamassa keskeisesti Suomen vetytalouden muodostumiseen?
Nyt on huipputilaisuus liittyä joukkoomme.

Haemme nyt joukkoomme talous- ja rahoitusjohtajaa vastaamaan kasvavan, innovatiivisen yhtiömme taloushallinnosta sekä rahoitusjärjestelyistä. Ohjaat yhtiön taloushallinnon prosesseja ja niiden kehittämistä. Taloudellinen raportointi ja ennustaminen sekä teollisten investointihankkeiden laskenta ja rahoitusjärjestelyt ovat sinulle tuttuja. Energia-alan osaaminen ja energiamarkkinan tunteminen on selkeästi eduksi sinulle. Odotamme talous- ja rahoitusjohtajaltamme myös laajempaa näkemystä ja panosta yhtiömme liiketoiminnan kehittämiseen. Proaktiivinen toimiminen niin sijoittajiemme kuin myös pankkien, pääomasijoitusrahastojen ja julkisten tahojen kanssa on iso osa tehtävääsi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään kymmenen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Arvostamme positiivista ja aikaansaavaa sekä tarkkaa ja hyvää asennetta kiireenkin keskellä. Meidän yhteinen Power-to-X on ennakkoluuloton ja positiivinen asenne. Se ratkaisee aina, ja roolisi on keskeinen meidän yhteisellä matkalla. Oletko sinä seuraava dreamteamimme jäsen?

Työ alkaa mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä. Tarjolla on vakituinen työ joustavilla työajoilla ja etätyömahdollisuudella.

Tiedusteluihin vastaa Herkko Plit, P2X Solutions Oy puh. +358 50 462 07 88. to 4.3. klo 11.00 – 12.30 ja to 11.3. 15.00 – 17.00.
 
Lähetäthän motivaatiokirjeesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen 15.3. mennessä: herkko.plit@p2x.fi