Tuotteemme ja palvelumme

Me P2X Solutionsilla luomme vihreän vedyn ja synteettisten polttoaineiden markkinaa yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Asiakaslähtöisyys on kaiken toimintamme perusta. Kehitämme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoimintaa.

Asiakkaamme ovat teollisuuden ja liikenteen edelläkävijöitä, jotka voivat tuotteidemme avulla saavuttaa omat päästövähennystavoitteensa. P2X Solutions tarjoaa asiakkailleen laadukkaiden lopputuotteiden ja yksilöidyn palvelumallin lisäksi tuotteiden turvallisen ja oikea-aikaisen jakelun.

Lisäksi tarjoamme EPCM- ja konsulttipalveluja yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan vihreän vedyn tai synteettisten polttoaineiden tuotannon.

Haluaisitko lähteä tekemään vihreää siirtymää kanssamme? Palveluksessasi on koko asiantunteva ja dynaaminen organisaatiomme, joka koostuu niin teknisistä kuin liiketoimintaosaajista. Ota meihin yhteyttä niin kehitetään juuri teille sopiva palvelumalli.

Vihreä vety

Teollisuus: Tuotamme vihreää vetyä teollisuuden käyttöön. Lisäksi jakelemme tuotteemme asiakkaillemme turvallisesti ja oikea-aikaisesti. Tarjoamme teollisuusasiakkaillemme palveluita joko käynnistämällä paikallisen tuotannon asiakkaamme laitoksen läheisyydessä tai jakelemalla tuotteitamme asiakkaamme tuotantolaitokselle vetykonttien avulla.

Tieliikenne: Voimme tarjota paikallisia tankkauspisteratkaisuja yritysten omaan käyttöön. Meillä on hyvät kontaktit myös vetyajoneuvojen valmistajiin.

Vihreän vedyn tuotantomme alkaa Harjavallassa vuonna 2024.

Vihreän vedyn osalta voit olla yhteydessä Kati Levorantaan (kati.levoranta@p2x.fi / 050 4872728).

E-metaani

Teollisuus: Jatkojalostamme vetyä talteen otetun hiilidioksidin avulla uusiutuvaksi synteettiseksi metaaniksi.  Jakelemme metaanin teollisuusasiakkaillemme turvallisesti ja oikea-aikaisesti. Tarjoamme palveluita joko käynnistämällä paikallisen tuotannon asiakkaamme laitoksen läheisyydessä tai jakelemalla tuotteitamme asiakkaamme tuotantolaitokselle konttien tai putken avulla.

Tieliikenne: Myymme e-metaania tieliikenteeseen erityisesti polttoaineiden jakelijoille. E-metaani vastaa koostumukseltaan käytössä olevia liikennekaasuja.

Meriliikenne: Palvelemme meriliikennettä tuottamalla jo nykyisiin LNG-moottoreihin sopivaa e-metaania laivaoperaattoreiden käyttöön. Teemme yhteystyötä Euroopan laajuisesti meriliikenteen vihreän siirtymän edistämiseksi.

E-metaanin tuotantomme alkaa vuonna 2024. E-metaanin osalta voit olla yhteydessä Kati Levorantaan (kati.levoranta@p2x.fi / 050 4872728).

E-metanoli

Teollisuus: Jatkojalostamme vetyä talteen otetun hiilidioksidin avulla uusiutuvaksi synteettiseksi metanoliksi.  Jakelemme metanolin teollisuusasiakkaillemme turvallisesti ja oikea-aikaisesti. Tarjoamme palveluita joko käynnistämällä paikallisen tuotannon asiakkaamme laitoksen läheisyydessä tai jakelemalla tuotteitamme asiakkaamme tuotantolaitokselle konttien avulla.

Tieliikenne: Myymme e-metanolia polttoaineiden jakelijoille korvaamaan käytössä olevia fossiilisia polttoaineita.

Meriliikenne: Palvelemme meriliikennettä tuottamalla e-metanolia laivaoperaattoreiden käyttöön. Teemme yhteystyötä Euroopan laajuisesti meriliikenteen vihreän siirtymän edistämiseksi.

E-metanolin tuotantomme alkaa arviolta vuonna 2026. E-metanolin osalta voit olla yhteydessä Kati Levorantaan (kati.levoranta@p2x.fi / 050 4872728).

E-ammoniakki

Kartoitamme parhaillaan asiakkaidemme kiinnostusta myös uusiutuvan synteettisen ammoniakin osalta. Meillä on valmius rakentaa tulevaisuudessa myös e-ammoniakin tuotantolaitoksia.

Mikäli olet kiinnostunut e-ammoniakista, voit olla yhteydessä Kati Levorantaan (kati.levoranta@p2x.fi / 050 4872728).

Projektitoimituspalvelut

Tarjoamme vihreän vedyn ja synteettisten polttoaineiden valmistuksesta ja jakelusta kiinnostuneille yrityksille projektitoimituspalveluita hankkeiden onnistuneen läpiviennin takaamiseksi esimerkiksi avaimet käteen EPC-tyyppisesti tai projektinjohtopalveluna. P2X Solutionsin tiimillä on Suomen paras asiantuntemus vihreän vedyn ja synteettisten polttoaineiden hankkeiden toteutuksesta. Projektitoimituspalveluiden osalta voit olla yhteydessä projektinjohtajaamme Ilkka Taka-ahoon (ilkka.taka-aho@p2x.fi / 040 0714398).

Konsulttipalvelut

Tarjoamme myös vihreään vetyyn ja synteettisiin polttoaineisiin liittyvää neuvonantoa. Konsulttipalveluiden osalta voit olla yhteydessä Kati Levorantaan (kati.levoranta@p2x.fi / 050 4872728).