Haemme joukkoomme koordinaattoria

P2X Solutions on vuonna 2020 perustettu kasvuyritys, jonka visiona ja tavoitteena olla Suomen energiatulevaisuuden edelläkävijöitä päästöttömän hyvinvointiyhteiskunnan rakentajana – tuotamme vihreää vetyä ja jatkojalostamme sen synteettisiksi polttoaineiksi kustannustehokkaasti.

Yrittäjämäinen ja innovatiivinen ilmapiiri ovat yrityksen toiminnalle tunnusomaisia ja tärkeitä asioita. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja kasvattamaan omaa osaamistasi yrityksen kasvaessa. – Haluatko olla mukana muuttamassa maailmaa puhtaammaksi ja vaikuttamassa
keskeisesti Suomen vetytalouden muodostumiseen? Nyt on huipputilaisuus liittyä joukkoomme.

Haemme nyt itsenäiseen työskentelyyn kykenevää koordinaattoria.
Tehtävässäsi huolehdit yhtiön päivittäisistä rutiineista ja eteen tulevista – välillä yllätyksellisistäkin haasteista. Tehtävään vaaditaan kykyä pitää asiat järjestyksessä, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, tiimipelaajan taitoja sekä avointa ja positiivista mieltä kaiken uuden edessä.

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • koordinoida sujuvasti yhtiön sisäisiä ja ulkoisia asioita ja tehtäviä;
  • hoitaa erilaista sidosryhmäviestintää esimerkiksi ministeriöihin ja EU-komissioon kuten yritysmaailmankin suuntaan;
  • valmistella tukihakemuksia, missä poliittisella pelisilmälläkin on merkityksensä;
  • auttaa digitaaliseen markkinointiviestintään liittyviä tehtävissä (esim. sisällön tuotanto ja julkaisu)
  • toimia toimitusjohtajan ja tiimin apuna, joten sinulla löytyy myös kykyä muuntautua itsenäisistä tehtävistä assistentin tehtäviin.

Toivomme sinulla olevan käytännön kokemusta esimerkiksi asiakaspalvelutyöstä, eri sidosryhmien kanssa työskentelystä ja/tai toimistotyöstä. Kokemus lupahakemusten laatimisesta kuten myös digitaalisesta markkinoinnista on eduksi. Korkeakoulukoulutuksesi
olet hankkinut kaupalliselta, tekniseltä tai muulta sopivalta alalta. Hallitset tavanomaiset toimisto-ohjelmat (MS Office). Suomen lisäksi hallitset englantia sujuvasti, sekä suullisesti että kirjallisesti, sillä se on toinen työkielesi sidosryhmäyhteydenpidossa. Lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työ alkaa mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.
Tarjolla on vakituinen työ joustavilla työajoilla ja etätyömahdollisuudella.
Lähetäthän motivaatiokirjeesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen 4.3. mennessä: herkko.plit@p2x.fi

Arvostamme positiivista ja aikaansaavaa sekä tarkkaa ja hyvää asennetta kiireenkin keskellä. Meidän yhteinen Power-to-X on ennakkoluuloton ja positiivinen asenne. Se ratkaisee aina, ja roolisi voi kasvaa meidän yhteisellä matkalla. Oletko sinä seuraava tiimiläisemme?

Tiedusteluihin vastaa Herkko Plit, P2X Solutions Oy puh. +358 50 462 07 88. Ke 24.2. klo 15.00 – 17.00 ja pe 26.2 10.00 – 11.00.

Jaa kirjoitus:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email