P2X:n Harjavallan työmaalla saavutettiin 500. tapaturmaton päivä

P2X Solutions Oy:n vihreän vedyn tuotantolaitoksen työmaalla Harjavallassa saavutettiin 500. päivä ilman poissaoloon johtaneita tapaturmia 8.11.2023.

”500 päivää ilman tapaturmia on projektin työntekijöiltä suuri onnistuminen, joka on vaatinut raakaa työtä ja ponnistelua. Olemme korostaneet projektissa jatkuvasti avoimen raportoinnin merkitystä. Vaikka nollatapaturmaluku on päivä päivältä kasvanut, emme ole suhtautuneet asiaan itsestäänselvyytenä, vaan olemme päivä päivältä varmistaneet turvallisten työolojen toteutumisen”, projektipäällikkö Jari Hassinen sanoo.

Merkkipaalua juhlittiin työmaalla kakkukahveilla. Tilaisuudessa palkittiin myös HSE-työssä ansioitunut työntekijä.

”Juhlapäivän jälkeenkin teemme joka päivä kaikkemme sen eteen, että jokainen työntekijä poistuu työmaalta vahingoittumattomana”, Hassinen sanoo.

Lisätietoja

Herkko Plit 
Toimitusjohtaja 
P2X Solutions Oy 
herkko.plit@p2x.fi  
+358 50 462 0788 

Tietoa P2X Solutionsista

P2X Solutions on suomalainen vihreän vedyn ja Power-to-X-teknologian edelläkävijä. Vauhditamme vetymarkkinan syntyä kokonaisvaltaisesti ja innovatiivisesti arvoketjun kaikilla osa-alueilla. Toimimme vihreän vedyn ja synteettisen polttoaineen tuottajana ja jakelijana sekä toimitamme vetylaitoksen asiakaslähtöisesti tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Muutamme maailmaa puhtaammaksi – yhdessä. https://p2x.fi/