Haemme joukkoomme sähkömarkkina-asiantuntijaa

Haluaisitko sinä olla luomassa puhtaampaa ympäristöä tuleville sukupolville ja kantaa kortesi kekoon energiamurroksessa yhdessä alan huipputiimin kanssa? P2X Solutions on puhtaiden energiaratkaisujen edelläkävijä. Tuotamme vihreää vetyä päästöttömästi ja jatkojalostamme sitä synteettisiksi polttoaineiksi power-to-x-teknologioita hyödyntäen.

Rakennamme parhaillaan Suomen ensimmäistä teollisen mittakaavan vihreän vedyn ja synteettisen metaanin tuotantolaitosta Harjavaltaan. Tämän lisäksi selvitämme vihreän vedyn ja sähköpolttoaineiden tuotantolaitoksen rakentamista Savon Voiman Joensuun voimalaitosalueelle. Tavoitteenamme on rakentaa yhteensä 1000 MW vihreän vedyn tuotantokapasiteetti vuoteen 2031 mennessä. Tällä tavoin huolehdimme puhtaamman hyvinvointiyhteiskunnan kehittämisestä, päästövähennystavoitteiden saavuttamisesta sekä Suomen energiaomavaraisuudesta.

Haluaisitko muuttaa maailmaa puhtaammaksi yhdessä kokeneen, innovatiivisen ja energisen #greenteamimme kanssa?

Haemme osaavaan tiimiimme sähkömarkkina-asiantuntijaa:

Uusiutuvan energian tuotannon kasvaessa merkittävästi tulevina vuosina myös tarve joustavalle kulutukselle kasvaa. Sähkömarkkina-asiantuntijan roolissa osallistut monipuolisesti sähkömarkkinoiden kehityshankkeisiin erityisesti vihreän vedyn ja synteettisten polttoaineiden tuotannon näkökulmasta. Kehityshankkeissa rakennetaan laajassa mittakaavassa joustavaa kulutuskapasiteettia ja sähkön varastointia vedyn sekä synteettisten polttoaineiden tuotantoa hyödyntäen.

Alkuvaiheessa työsi tulee keskittymään ensimmäisten tuotantolaitostemme sähkön hankintaneuvotteluihin ja sähkönhankintaa koskevien sopimusten laatimiseen. Jatkossa tavoitteena on olla mukana kehittämässä tehokasta kokonaisuutta yhteistyössä energiantuottajien kanssa vedyn tuotanto-, konversio- ja varastointikapasiteettia hyödyntäen.

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä ovat muun muassa:

  • Laaja kokemus ja osaaminen pohjoismaiselta sähkömarkkinalta; Euroopan sähkömarkkinan tuntemus eduksi.
  • Osaaminen sähkön säätö- ja reservimarkkinasta sekä näkemys markkinan kehittymisestä ja kehitykseen vaikuttavista tekijöistä.
  • Kokemus pitkäaikaisten sähkön osto- ja myyntisopimusten neuvottelusta ja laatimisesta sekä kyky löytää uusia ratkaisuja ja toimintamalleja kehittyvien markkinoiden tarpeisiin.
  • Kokemus uusiutuvien energiaratkaisujen suunnittelusta, rakentamisesta ja operoinnista.
  • Kokemus sähkö- ja energiamarkkinoiden mallinnuksesta ja analysoinnista.
  • Hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot.
  • Laaja ymmärrys ICT-järjestelmistä sekä datan keräämisestä ja hyödyntämisestä päätöksenteossa on eduksi.
  • Soveltuva korkeakoulututkinto.
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään nopeasti kehittyvän sähkömarkkinan eturivissä ja kehittää uusia liiketoimintamalleja sähkön tuotantoon ja varastointiin.

Kanssamme saat pääsylipun dynaamisen energiasektorin näköalapaikalle ja pääset laajentamaan omaa osaamistasi osana huipputiimiämme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus, ansioluettelo sekä videotervehdys urasivujemme: https://career.p2x.fi/ kautta 15.9.2022 mennessä. Saatamme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Herkko Plit torstaina 1.9. klo 11–12 tai perjantaina 9.9. klo 14–15.

Energisin terveisin,

P2X:n tiimi

P2X Solutions on suomalainen vihreän vedyn ja Power-to-X-teknologian edelläkävijä. Vauhditamme vetymarkkinan syntyä kokonaisvaltaisesti ja innovatiivisesti arvoketjun kaikilla osa-alueilla. Toimimme vihreän vedyn ja synteettisen polttoaineen tuottajana ja jakelijana sekä toimitamme vetylaitoksen asiakaslähtöisesti tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Muutamme maailmaa puhtaammaksi – yhdessä. https://p2x.fi/